Er dit nuværende støvsuger mundstykke gået i stykker?

Klik her for at se vores store udvalg.

Hvis du er på jagt efter et nyt mundstykke, som ikke må koste en bondegård, er du kommet til det rette sted.

Hos Sliplet har vi mundstykker til alle de kendte mærker såsom Nilfisk, AEG, Dyson, Miele og mange flere.

Mundstykker der passer til mange forskellige støvsugere

Udover mærke-specifikke mundstykker kan vi også tilbyde kombimundstykker, der kan benyttes til mange forskellige slags støvsugere.

Vi har blandt andet dette Kombimundstykke med hjul Ø32, som er et luksus mundstykke med et blødt gummihjul, der er godt for mobiliteten af støvsugeren samt skånsomt mod gulvene. Det universale mundstykke fungerer på alle støvsugere, som har en rør-diameter på 32 mm. Hvis du stadig har manualen til din støvsuger, kan du hurtigt finde ud af tykkelsen på dit støvsugerrør.

Vi kan også tilbyde et parketmundstykke Ø32, med børster og gummihjul, der virker effektivt på hårde overflader.

Hvorfor Sliplet?

Du bør vælge Sliplet hvis du gerne vil købe dit næste mundstykke til en af de laveste priser i Danmark. Vi forhandler ofte med vores leverandører om priser, og når vi får sænket prisen, bliver den også lavere for dig. Det betyder at vi kan tilbyde vores kunder utrolig lave priser, sammenlignet med andre webshops og traditionelle butikker.

I mange tilfælde vil du opnå en rabat på mellem 25 og 50%, når du køber dit støvsuger mundstykke hos os, i stedet for i det lokale supermarked – som ofte mangler mundstykker, der passer lige præcis til din støvsuger.

Du bør vælge os hvis du gerne vil have hurtig, problemfri levering. Vi har gennem årene fået rigtig god feedback fra vores kunder, som du blandt andet kan se på vores Trustpilot side.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis der er noget du godt kunne tænke dig at vide, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 32 11 12 24.

Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra klokken 10 til 16 (10 til 14 om fredagen).