Skal du bruge noget støvsuger tilbehør i form af et mundstykke eller lignende?

Klik her for at se vores store udvalg.

Ting går i stykker. Dette gælder selvfølgelig også støvsugere. Hvis du ofte støvsuger dit hjem, vil din støvsuger langsomt blive mere og mere slidt. Har du brugt støvsugeren flittigt i over et år, kan der godt begynde at opstå skader på udstyr som mundstykke, ledninger og lignende.

Derfor har vi hos Sliplet valg at samle så meget støvsuger tilbehør som muligt.

Udover at have et bredt sortiment af forskellige støvsugerposer, kan vi også hjælpe dig med andet tilbehør til din støvsuger.

Børstemoduler, mundstykker, duftstave, støvsugerslanger m.m. er blot nogle af de ting, som du kan finde i vores webshop. Vi har i skrivende stund støvsuger tilbehør fra mere end 40 kendte støvsugermærker – der er altså nok at vælge mellem.

Se en liste over de forskellige støvsugermærker på denne side.

Gode priser fra vores leverandører

Vi opsnuser altid de bedste leverandørpriser på markedet.

Når vi har fået en aftale i hus med en af vores leverandører, bliver det også afspejlet i prisen. Vi stræber efter altid at have de bedste tilbud til vores kunder, og du kan være sikker på at det altid er billigere at købe hos os, i forhold til hvis du skulle købe de samme produkter i det lokale supermarked – vi kan ofte tilbyde produkter der er 25 til 50% billigere end hos det førnævnte supermarked.

Hvis du køber ind til flere eller bare gerne vil have en masse støvsugerposer i baghånden, har vi favorable mængderabatter, som er svære at finde til samme pris andre steder.

Det er altså ikke kun på grund af vores store udvalg, at mange kunder vælger os: det er også på grund af den lave pris.

Så kig endelig vores side igennem og hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.