Her finder du vores udvalg af tilbehør og reservedele til diverse husholdningsapparater og el-artikler.

Hvad enten du har en køkkenmaskine fra Braun, DeLonghi, Kitchenaid eller Kenwood, eller måske en Moccamaster kaffemaskine, så kan vi hjælpe med et stort udvalg af reservedele og tilbehør til både nye og gamle modeller.

Hos os finder du både originale og uoriginale dele og tilbehør som f.eks. piskeris, dejkroge, K-spadere,blendere, skåle, koblinger og pakninger mm.  Vi dækker naturligvis også alle de andre populære brands herunder Bosch, Electrolux, OBH Nordica, Philips, Krups, Siemens, Tefal og mange mange flere.

Vi fører også reservede til dine større hvidevare, såsom vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner og køle- og fryseskabe.

Kan du ikke lige finde det du søger, så ring til vores kundeservice på 32 11 12 24 eller send os en besked

Vælg den ønskede kategori herunder

 
 
 
 
Hos Sliplet kan du hurtigt og nemt finde frem til de reservedele du skal bruge. Uanset hvilket apparat, du har brug for hvidevarereservedele til, kan du derfor hurtigt klikke dig frem til det hos os.  
 
Vi har gjort det nemt for dig at finde de hvidevarereservedele du skal bruge, så du ikke skal smide funktionelle produkter ud.    
 
Vi hjælper gerne med at finde de hvidevarereservedele du skal bruge. Det tager normalt ikke lang tid at udskifte de fleste reservedele på hårde hvidevarer.    
 
Det er derfor altid vores anbefaling at skifte reservedele ud frem for at købe nye hvidevarer. Elektronik er noget af det, der gør mest ondt på CO2-regnskabet, og udskiftning af hvidevarereservedele er derfor en nem måde at vise omtanke for miljøet og samtidig spare pengepungen for en større udskrivning.  
 
Det er ikke kun for miljøet at det er en god investering at udskifte hvidevarereservedele. Du vil også kunne mærke det i pengepungen – det er nemlig både billigere og nemmere, end de fleste tror at udskifte reservedele på hvidevarer selv.   
 
Fordelen er, at du inden udskiftningen kan se lige præcis, hvordan den gamle reservedel sidder. I stedet for at betale fagfolk en høj timeløn for monteringen, kan du altså nemt og effektivt stå for udskiftningen selv. Vi anbefaler at du tager billeder af hvordan delene er monteret og hvor ledningerne sidder, ligesom det også er en god ide at tage billeder af hvordan det ser ud undervejs, når den gamle del afmonteres.   
 
På den måde har du altid billeder der viser en korrekt montering af reservedelen, som du kan henholde dig til, når du skal montere den nye reservedel på hvidevaren.   
 
Hos Sliplet finder du et bredt udvalg af reservedele. Hvad enten der er tale om afløbsslanger, lampeglas, kurvehjul, ovnpakninger, varmelegemer, drivremme eller noget helt andet.  
 
Vi er sikker på at du nok skal klare det og kan du ikke lige finde den del du skal bruge, så send os en mail med et foto af mærkepladen, samt de dele du skal bruge, så finder vi dem og sender dig links til de enkelte dele.