Er du på jagt efter billige støvsugerposer?

Klik her for at se vores store udvalg.

Hos Sliplet har vi samlet billige støvsugerposer fra de mest almindelige og anvendte støvsugermærker herhjemme.  Du kan blandt andet finde støvsugerposer fra Miele, Electrolux, Nilfisk, samt fra mange andre fabrikanter.

Du kan se en liste over alle vores støvsugerposer ved at følge dette link.

Mange penge at spare

Hvis du er vant til at købe støvsugerposer i det lokale supermarked, vil du måske blive overrasket over vores priser.

Vi bruger meget af vores tid på at opsøge leverandører, der kan give os de bedste priser; priser som vi gerne deler med vores kunder. Når du køber støvsugerposer hos os, vil du kunne opleve besparelser på mellem 25 og 50% – nogle gange mere – i forhold til priserne i supermarkederne. Vælger du at benytte vores mængderabat, er der selvfølgelig endnu mere at spare.

Hvis du ofte benytter din støvsuger, er der altså mange penge at spare, på både den korte og den lange bane.

Gode anmeldelser af vores kunder

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt du vil handle hos os, kan vores tidligere kunder måske hjælpe dig med at tage beslutningen.

Vi har i skrivende stund en 9.8 ud af 10 score på Trustpilot; bedømt af mere end 1500 glade kunder. Du kan se hvordan vi klarer os på Trustpilot ved at følge dette link.

Kontakt os hvis du har spørgsmål omkring vores støvsugerposer

Kunne du tænke dig at vide mere om vores billige støvsugerposer?

Det kan godt være lidt besværligt at finde den helt rigtige støvsugerpose. Derfor er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du støder ind i problemer på hjemmesiden.

Du kan ringe til os på 32 11 12 24, eller benytte vores kontaktformular. Vi har telefontid mandag til fredag fra klokken 8.00 til 16.00 (8.00 til 14.00 om fredagen).

Til dig hvis støvsugerpose er udgået, eller bare ikke er til at finde. Kræver at du har papskives fra en gammel pose, da denne monteres op den nye pose.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 2-3 hverdage!

Mængderabat på dette produkt - spar op til 8 %

119,95
( 95,96 )
Levering til GLS pakkeshop 39,95