I denne kategori finder du alt til din støvsuger, herunder støvsugerposer, støvsugerfiltre, slanger, teleskoprør, parketmundstykker, kombimundstykker, reservedele og meget meget mere.

Alle de kendte som f.eks Nilfisk, Electrolux og Miele, såvel som de mindre kendte mærker er repræsenteret. Skulle du ikke lige kunne finde den støvsugerpose eller dele du søger, er vi altid parate til at hjælpe, med at finde de rigtige og billigste støvsugerposer til lige netop din støvsuger.

Handler du normalt dine støvsugerposer i detailhandlen, vil du opdage at besparelsen ligger på mellem 40 & 60 %. Kan du ikke finde dit mærke eller model, så hjælper vi gerne.

Fortæl os hvilket mærke/fabrikat du har, samt maskinens modelnummer, så finder vi de helt rigtige støvsugerposer til dig. Kontakt os

Vi fører både originale og uoriginale mundstykker og tilbehør, passende til de fleste støvsugere.

Skal mundstykket passe ned i et tilbehørsrum/holder, skal der vælges et modelspecifikt mundstykke.

Vælg dit fabrikat herunder

 

Find den rigtige støvsugerpose til din støvsuger

Rigtig mange mennesker oplever, at det kan være svært at finde de rigtige støvsugerposer..

Hvordan finder man så den rigtige støvsugerpose? 

Skal man altid vælge de originale eller uoriginale støvsugerposer? 

Hvordan finder man ud af, hvilken model ens støvsuger er? 

Dette er nogle af de spørgsmål, vi oftes høre fra vores kunder. Hvis du er i tvivl om, hvilken støvsugerpose, du skal bruge, så står model oplysningerne i de fleste tilfælde under din støvsuger. Når du har fundet modellen på din støvsuger, indtaster du model og/eller typenummer i søgefeltet, hvorefter du finder vores store udvalg af støvsugerposer, der passer til din støvsuger.

Skulle din model ikke dukke op, så fortvivl ikke, men kontakt og på mail, eller på telefon 32 11 12 24, så skal vi nok hjælpe dig med at finde de rigtige støvsugerposer.

Støvsugerposer til dit budget og dit behov

Hos os finder du produkter, der passer til dit behov og pengepung. Vi tilbyder både originale og uoriginale støvsugerposer. Det betyder, at du både kan købe poser, som er produceret specifikt til din støvsuger, men at du også har mulighed for at købe uoriginale støvsugerposer, som er kompatible med din støvsuger. 

Du bestemmer selv, hvilken udgave du ønsker, og hvilket prisniveau du finder passende og du kan derfor altid finde de bedste og billigste støvsugerposer. Hvis du foretrækker de originale støvsugerposer, som er noget dyrere end de uoriginale, så har vi også det, til langt de fleste fabrikanter.

Originale støvsugerposer

Vi har et af de bredeste udvalg af originale støvsugerposer. Blandt vores originale støvsugerposer finder du f.eks. AEG, Electrolux, Bosch, Nilfisk, Philips, Siemens og Volta. De originale støvsugerposer er dyrere end de konvertible, men vi tilbyder dem til gode priser.

Uoriginale støvsugerposer

Udover de originale støvsugerposer tilbyder vi også stort udvalg af billige uoriginale støvsugerposer, så uanset hvor meget du vil betale for støvsugerposer har vi det du søger.

Hvor ofte skal støvsugerposen skiftes

Da en overfyldt støvsugerpose giver en dårligere sugeevne er det vigtig at skifte posen rettidig, så du får en bedre sugeevne og dermed også en grundigere rengøring. 

Men hvor ofte skal du så skifte din støvsugerpose? Den helt overordnede tommelfingerregel siger, at du skal skifte posen mellem 1-2 gange om måneden, men det afhænger naturligvis af mange ting, såsom støvsugerposens størrelse og hvor mange m2 du skal rengøre. Hvis du syntes din støvsuger lugter når du bruger den, kan det skyldes at støvsugerposen, på trods af at den måske ikke ser fyldt ud, alligevel har så meget gammelt snavs i sig, at den bør skiftes. 

Under alle omstændigheder bør du skifte posen, inden den er helt fyldt. Ellers kan din støvsugning være spild af arbejde.

Det er en god ide at have lidt ekstra støvsugerposer liggende

Når du har fundet den rigtige støvsugerpose, anbefaler vi at du bestiller mere end en pakke hjem. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end at mangle støvsugerposer, når du står og skal bruge dem, og samtidig sparer også unødig fragt ved at samle bestillingen.

I mange af de pakker med støvsugerposer, vi forhandler, følger der desuden også et filter med. Det passer med, at når du har brugt alle poserne, der var i pakken, så er det tid til at skifte filtret der som regel er et motorfilter. Det anbefales, at du skifter filtret i din støvsuger 1-2 gange om året, og det, at der indimellem er et filter i pakken, er en rigtig god påmindelse om det. 

Da din støvsuger har mere end et filter, er det vigtigt at du også får stiftet det andet filter, hvilket som regel er udblæsningsfiltret. Da rigtig mange støvsugere i dag har et HEPA filter, er det vigtig også at få skiftet det, mindst en gang årligt, da du ellers risikere en dårligere filtrering og sugeevne. Hvis filteret ikke er rent, vil meget af støvet, som du har støvsuget op, hvirvle ud af støvsugeren igen. Resultatet heraf er et beskidt og støvet hjem