Støvsugerposer i bredt udvalg hos Sliplet og tilbehør til støvsugere.

Alle de kendte, såvel som de mindre kendte mærker er repræsenteret. Skulle du ikke lige kunne finde den støvsugerpose du søger, er vi altid parate til at hjælpe, med at finde de rigtige til lige netop din støvsugermodel.

Handler du normalt dine støvsugerposer i detailhandlen, vil du opdage at besparelsen ligger på mellem 25 og 50 % og du kan faktisk spare endnu mere på dine støvsugerposer, da mange af vores har mængderabat på helt op til 33 % yderligere.

Kan du ikke finde dit mærke eller model, så hjælper vi gerne.

Fortæl os hvilket mærke/fabrikat du har, samt maskinens modelnummer, så klarer vi resten, så vi er sikker på du får de rigtige støvsugerposer. Kontakt os

Vi fører både originale og uoriginale mundstykker, passende til de fleste støvsugere.

Skal mundstykket passe ned i et tilbehørsrum/holder, skal der vælges et modelspecifikt mundstykke.

Vælg dit fabrikat herunder

Siemens støvsugerposer type P. Passer bla. til Siemens Dynapower.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 11 %

84,95
( 67,96 )
Faste priser på levering

Uoriginale Nilfisk støvsugerposer til GD930 mfl. Erstatter: 1407015040. Pakke med 10 poser & 1 motorfilter.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 33 %

94,95
( 75,96 )
Faste priser på levering

Uoriginale poser der passer til Extreme modellerne, X100, X110, X150, X200, X210, X300, X310, ECO, Free, Dannebrog.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 25 %

99,95
( 79,96 )
Faste priser på levering

Uoriginale Miele støvsugerposer type FJM. Pakke med 10 stk. microfiberposer samt 1 stk. udblæsningsfilter.

Passer f.eks. til: S290, S291, S310, S311, S312, S380, S571, S712, S4210, S4211, S4212, S4280, S4281, S4510, S4780 mfl.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 25 %

99,95
( 79,96 )
Faste priser på levering

 

Støvsugerposer

Rengøring er noget, som er en del af hverdagen for de fleste og det at finde støvsugerposer, der passer til lige præcis din maskine kan godt være en udfordring. Leder du efter de helt rigtige poser til din støvsuger, der både er den rigtige kvalitet og samtidig til en rimelig pris? Hos Sliplet kan du finde et stort udvalg af støvsugerposer og andet tilbehør, der passer til mange forskellige maskiner. Både kendte og mindre kendte mærker er repræsenteret i vores udvalg, så du nemt kan finde de poser, der passer til lige præcis din maskine. Samtidig har vi også et stort udvalg af tilbehør, så står du og mangler filtre, mundstykker eller andre reservedele, så har vi det her.

Det at finde de rigtige poser kan ofte være en jungle når du handler i detailhandlen og derfor er vi fast besluttet på at samle så bredt et udvalg som overhovedet muligt for at gøre det nemmere for dig. Vi kender godt til frustrationen ved at lede i det lokale supermarked og ikke kunne finde de rigtige poser til vores støvsuger. Den rigtige støvsugerpose kan selv til de kendte mærker som Nilfisk, Bosch og Electrolux være svære at finde til den rigtige model, da der ofte er så mange at vælge imellem.

På denne side har vi et væld af poser og andet tilbehør til støvsugere, fra både kendte og mindre kendte mærker. Hvis du ikke lige kan finde den rigtige støvsugerpose, så er vi altid klar til at hjælpe med at finde lige den rette til dit behov. Fortæl os hvilket mærke eller fabrikant du har, samt maskinens modelnummer og så klarer vi resten så du får den rigtige pose til en god pris. 

Hos Sliplet.dk har vi et stort udvalg af støvsugerposer fra over 40 fabrikanter, hvilket gør at vi kan tilbyde poser til de fleste maskiner. Uanset om du skal bruge poser i papir eller mikrofiber så kan du finde det her, så du kan komme i gang med din rengøring. For at du altid kan få støvsugerposer og andet udstyr til din støvsuger søger vi altid efter gode tilbud og nye produkter i blandet vores leverandører. Hvis du leder efter produkter i høj kvalitet, god service og fordelagtige priser, så kan du finde det lige her hos Sliplet. Vi har samlet vores støvsugerposer og støvsugertilbehør så det bliver nemmere for dig at finde. Uanset om du leder efter en ny støvsugerpose, et nyt mundstykke eller andet støvsugertilbehør så kan du finde det her hos Sliplet.