Cecotec Rockstar 2000 wet & dry Battery

Batteridrevet våd- og tørstøvsuger med kraftig 200W digital motor og stor sugeevne på op til 20 kPa. 20L tank. Brugstid på op til 45 minutter pr. opladning. Ideel til støvsugning af bilen eller steder hvor der ikke er et strømstik i nærheden.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 1-2 hverdage!

Model/varenr.: 015-05567
1.599,00
( 1.279,20 )
Faste priser på levering

Våd- og tørstøvsuger med batteri, kraftig 200-W børsteløs digital motor og stor sugeevne på op til 18 kPa. 20-L tank. Forlænget køretid på op til 45 minutter.

DigitalBrushless teknologi med banebrydende motor uden børster. Giver større hastighed, mindre støj og forlænger støvsugerens levetid. Sikrer maksimal effektivitet med sit MultiPhasic-system.
ForceSonic 200 W teknologi til ekstrem rengøring.

  • Batteri 18 V-system med Li-Ion aftageligt batteri, 4000 mAh og 18 V, der når op til 45-minutters driftstid.
  • Blæsesystem, nyttigt til blade eller til tørring af områder, hvor væske er blevet støvsuget for at opnå perfekte rengøringsresultater.
  • Stor tank med kapacitet til 20 liter og inkluderer poseløs teknologi for en perfekt rengøring og nem vedligeholdelse.
  • 2 driftstilstande: Eco cleaning og Turbo. Tilpasser sig alle omstændigheder. Eco-tilstanden forlænger batteriets driftstid, og Turbo-tilstanden fjerner det sværeste snavs.
  • Bred vifte af tilbehør, der tillader perfekt rengøring på alle typer overflader. Indeholder: Tilbehør til hjørner, tilbehør til møbler, tilbehør til stoffer, vådsugebund og sugebund.
  • Højeffektivt filter til at fjerne en stor procentdel af snavs og allergener, hvilket sikrer en mere effektiv rengøring.