Her finder du vores udvalg af fjernbetjeninger.

Vi har hundredvis af fjernbetjeninger i vores sortiment og har adgang til endnu flere.

Ønsker du hjælp til at finde en original fjernbetjening til dit apparat, beder vi din sende os en mail, med følgende oplysninger: Apparattype (TV, DVD mm.), Fabrikat (Samsung, Philips, LG ol.) samt modelnummer.

Så giver vi dig prisen på fjernbetjeningen, og du behøver ikke at bruge en masse tid på at lede, og så stadig være i tvivl om det er den rigtige.

Man bør ikke vælge fjernbetjening ud fra at den ligner den gamle, da det ikke er nogen garanti for at den har samme IR kode.

Vi har adgang til flere mærker end der er vist herunder, så spørg gerne til andre fabrikater.

Antistatisk, alkoholfrit rensesæt til rengøring af skærmen på TV, tablet, smartphone eller pc i løbet af kun et øjeblik. Det fjerner støv, fingeraftryk og streger og efterlader ingen ridser eller anden beskadigelse.

129,95
( 103,96 )
Faste priser på levering

Original Apple Siri fjernbetjening. Passer fra generation 4 og op.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 2-3 hverdage!

639,00
( 511,20 )
Faste priser på levering

Hos Sliplet har vi et stort udvalg af originale og uoriginale fjernbetjeninger til TV, receivere, DVD afspillere og andre enheder. Udover at tilbyde fjernbetjeninger til anerkendte mærker såsom Samsung, LG, Philips, Apple, Dyson og Sony, fører vi fjernbetjeninger til mærker som Medion og Prosonic samt en lang række forskellige universal fjernbetjeninger, der kan bruges til alle mærker og flere forskellige devices.    

Vi tilbyder et solidt og varieret sortiment af fjernbetjeninger til TV og andre enheder i højeste kvalitet. Hvad enten du mangler en fjernbetjening til dit fjernsyn, din streamingboks, eller dit lydanlæg, så finder du det du skal bruge her.   
 
Fjernbetjeningen er en af de ting, i hjemmet der slides mest. Og mange har sikkert oplevet at den ligefrem bliver væk under oprydning eller flytning, ligesom hunden nogle gange får bidt den i stykker.   
 
I disse tilfælde er det nødvendigt med en udskiftning, og her kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har et godt udvalg af fjernbetjeninger til TV og andre enheder fra mange af de førende producenter, så du kan være sikker på at finde en fjernbetjening i en god og solid kvalitet og til en fornuftig pris. Hvis du ikke finder en fjernbetjening med det rette mærke, kan du også kigge på vores smarte universal fjernbetjeninger.  
 
Vores universal fjernbetjeninger kommer i en række flotte og enkelte design, der gør at de passer ind i ethvert hjem. De kan bruges til alle fjernsyn i husholdningen, og de kræver ikke svær opsætning og konfiguration.  Vi kender det alle sammen. Med flere forskellige fjernsyn, spilkonsoller, streamingbokse eller lydanlæg samler vi hurtigt en større mængde fjernbetjeninger. De fylder og risikerer at blive væk, men det behøver ikke længere være tilfældet hus dig. Det bedste ved en universal fjernbetjening til TV er nemlig at de kan bruges til flere apparater på én gang. Det vil sige at har du for eksempel en BluRay-afspiller, så kan du også betjene den med samme fjernbetjening som til dit fjernsyn. På den måde slipper du for at have et hav af fjernbetjeninger liggende fremme og fylde på dit bordet.