I denne kategori finder du vores udvalg i fladskærmsbeslag. Vi har vægbeslag til alle typer fladskærme LCD, LED, TFT og Plasma fladskærme samt iPad og tablets. 

Alle vores vægbeslag leveres med skruer og rawplugs, til opsætning på murstensvæg.

Er du i tvivl om hvilket vægbeslag der passer til netop din fladskærm, hjælper vi gerne med at finde de ophæng der kan bruges til dit netop dit TV.

Send os en mail, med oplysninger om fabrikat og modelnummer, så klare vi resten.

DELTACO Skærm rens til alle typer af skærme, 500ml, inkl. mikrofiber klud.

99,95
( 79,96 )
Faste priser på levering

Antistatisk, alkoholfrit rensesæt til rengøring af skærmen på TV, tablet, smartphone eller pc i løbet af kun et øjeblik. Det fjerner støv, fingeraftryk og streger og efterlader ingen ridser eller anden beskadigelse.

129,95
( 103,96 )
Faste priser på levering

Er du på jagt efter et TV ophæng til dit fjernsyn?

Hvis du vælger at investere i et TV ophæng vil du hurtigt opdage at det kan være med til at gøre dit hjem pænere, samt frigøre gulvplads hvor det gamle TV bord/foden på det gamle fjernsyn stod.

I modsætning til fjernsynets fod – som for det meste følger med fjernsynet – har du med et TV ophæng mulighed for at sætte fjernsynet lige hvor du vil.

Hos Sliplet har vi valgt at tilbyde ophæng til alle typer fladskærme: LCD, TFT, LED og Plasma. Alle vores TV beslag inkluderer også skruer og rawplugs, så de kan monteres med det samme.

Ophæng til iPad, loftophæng m.m.

Vi kan ud over TV ophæng også tilbyde ophæng til blandt andet iPads og projektorer. Vores ophæng til projektorer gælder både til loftet og væggene. Højden på ophængene kan justeres, og de kan både drejes og vippes. Du kan se vores ophæng til projektorer på denne side.

Vi har også ophæng til iPads / tablets. Det er måske ikke lige til at se hvad man skal med et ophæng, da en af fordelen ved en iPad er at den er mobil, men der kan være flere grunde til at have en tablet på et fast sted:

  • Du kan benytte den i køkkenet til at følge opskrifter, eller til at se videoer/TV imens du laver mad.
  • iPad’en kan også sættes fast med ophæng i bilen, så børnene har noget at lave på de lange ture.
  • I soveværelset som et mini-TV du kan se på inden du skal sove.
  • På et bord i stuen med et billedgalleri kørende – en digital billedramme.

Kontakt os for at høre mere om vores TV ophæng

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores TV ophæng, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved hjælp af vores kontaktformular, eller på 32 11 12 24

Vi sidder klar ved telefonen på følgende tidspunkter:

Mandag til torsdag fra klokken 8 til 16

Fredag fra klokken 8 til 15