Højtryksrensere er et effektivt rengøringsredskab, der kan bruges til mange forskellige opgaver. For eksempel er en højtryksrenser effektiv, når der skal renses terrasse, kloak, tagrender, biler, eller når taget trænger til at blive renset.En højtryksrenser fjerner nemlig let alle mulige forskellige former for belægning som for eksempel mos og alger fra tag, tagrender og terrassefliser. Også til stoppede afløb og nedløbsrør er højtryksrensere et effektivt redskab, som sørger for, at få arbejdet overstået meget hurtigere, end hvis du skulle klare det med knofedt alene. 

Nilfisk MC 2C-120/520 XT højtryksrenser fra Nilfisk koldtvandsserie kombinerer høj ydeevne, der øger rengøringseffektiviteten med ergonomi og holdbarhed, hvilket fører til overlegen daglig rengøring.

Som alle højtryksrensere fra Nilfisk er Nilfisk MC 2C-120/520 XT højtryksrenser udviklet til at levere eksemplariske resultater i forbindelse med højtryksrensning – men der er altid plads til forbedringer, så vi har øget maskinens rengøringseffektivitet gennem det primære kontaktpunkt: pumpen.

Bestillingsvare - kan normalt leveres indenfor 2-4 hverdage!

6.199,00
( 4.959,20 )
Faste priser på levering

Nilfisk MC 2C-140/610 XT EU højtryksrenser fra koldtvandsserie kombinerer høj ydeevne, der øger rengøringseffektiviteten med ergonomi og holdbarhed, hvilket fører til overlegen daglig rengøring.

Som alle højtryksrensere fra Nilfisk er Nilfisk MC 2C-140/610 XT EU højtryksrenser udviklet til at levere eksemplariske resultater i forbindelse med højtryksrensning – men der er altid plads til forbedringer, så vi har øget maskinens rengøringseffektivitet gennem det primære kontaktpunkt: pumpen.

Bestillingsvare - kan normalt leveres indenfor 2-4 hverdage!

7.299,00
( 5.839,20 )
Faste priser på levering