At feje er et hårdt, manuelt arbejde for rengøringsassistenten, især hvis der er tale om et større areal. En fejemaskine aflaster ikke af alene slid på rengøringsassistentens krop, fejemaskinen gør også arbejdet hurtigere og renere end ved manuel fejning. En fejemaskine er ideel, hvis du skal rengøre større arealer, som for eksempel en skole, tankstation eller en fabrikshal.

Med Nilfisk SW250 920 fejemaskine har det aldrig været nemmere at holde lokalerne rene og indbydende for kunder og medarbejdere. Walk-behind fejemaskinen fra Nilfisk er imponerende effektiv til brug både ude og inde. Sammenlignet med en almindelig kost opsamler den støv, snavs, sand, søm, bolte, cigaretter osv. op til 6 gange hurtigere.

Fejemaskinen er let og kompakt og dermed også egnet til rengøring, hvor pladsen er trang. Kosten roterer ved hjælp af et gearsystem, når operatøren skubber maskinen fremad, og den har et lavt støjniveau. Maskinen har ingen motor hvilket gør den til en god og omkostningsbesparende løsning til rengøring i dagtimerne.

Den hurtige og produktive Nilfisk SW250 920 fejemaskine er ideel til rengøring i mindre fabrikker, parkeringsanlæg, indkøbscentre, skoler, værksteder, bus- og togstationer og udendørs arealer ved kontorbygninger. Bemærk venligst at den ikke er godkendt til bruger på lager, da det kræver at den også har sug.

Bestillingsvare - kan normalt leveres indenfor 2-4 hverdage!

3.699,00
( 2.959,20 )
Faste priser på levering

Nilfisk SW750 complete er en alsidig, batteri-drevet feje-/sugemaskine med køremotor til lette rengøringsopgaver. Den er ultrakompakt og dermed nem at komme rundt med. Indbygget oplader og polyesterfilter er standard.

Med kun 59 dB(A) kan du arbejde med maskinen i støjfølsomme områder. Betjening er så enkel, at brugeren kan betjene den uden oplæring.

Bestillingsvare - kan normalt leveres indenfor 2-4 hverdage!

23.499,00
( 18.799,20 )
Faste priser på levering