En tæpperenser til hygiejnisk rengøring af tæpper, møbelpolstring, vægophæng af tekstil og bilsæder. Fedt, snavs og lugte fjernes effektivt. Derudover er en tæpperenser meget velegnede til allergikere og hjem med kæledyr.

Viper Wolf130-EU Carpet Extractor (tæpperenser) fra Nilfisk er bygget til at rengøre tæpper og møbler med minimal indsats. Det er en transportabel tæpperenser, der giver imponerende resultater i miljøer, der kræver daglig rengøring. Den enkle betjening, de praktiske funktioner og det holdbare design gør den ideel til hurtig og nem indendørs rengøring - uden at gå på kompromis med rengøringsevnen eller resultatet. 

Bestillingsvare - kan normalt leveres indenfor 2-4 hverdage!

5.199,00
( 4.159,20 )
Faste priser på levering

Viper CEX410 fra Nilfisk er en støjsvag tæpperenser til professionel brug med indbygget tilbehør. Maskinen rengør effektivt, så både tæpper og møbeltekstiler kan vedligeholdes nemt og effektivt. Den kraftige motor sikrer samtidig hurtig tørring

Maskinen har en høj kapacitet med 35 liters rengøringsmiddeltank og 23 liters snavsevandstank. Begge tanke er fremstillet af kraftig, kemikalieresistent og miljøvenlig polyethylen. Håndtaget indstilles nemt til den korrekte brugerhøjde, så man opnår en ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

Bestillingsvare - kan normalt leveres indenfor 2-4 hverdage!

19.999,00
( 15.999,20 )
Faste priser på levering