Modulspand til affaldssortering, 3x70 liter

Modulspandene er lavet i kraftigt pulverlakeret galvaniseret stål og kommer med praktiske hjul i den ene ende og justerbare anti-slip ben i den anden, så modulet får en god og stabil base. Dertil har modulet et smart håndtag i siden, som samme med de praktiske hjul gør det let at flytte rundt på det.

Grundet varens størrelse/vægt, bliver den leveret med fragtmand til erhvervsadresse i gadeplan. Forventet levering indenfor 2-3 hverdage!

Leveres der på en palle skal chaufføren have en med retur, da denne ellers faktureres til modtager.

Model/varenr.: 130-23290
4.999,00
( 3.999,20 )
Faste priser på levering

Når affaldssortering skal være både nemt og praktisk så er disse praktiske modulspande det rette valg. Modulspandene er lavet til at gøre det både hurtigt, nemt at sortere forskellige typer af affald.

Modulspandene er lavet i kraftigt pulverlakeret galvaniseret stål og kommer med praktiske hjul i den ene ende og justerbare anti-slip ben i den anden, så modulet får en god og stabil base. Dertil har modulet et smart håndtag i siden, som sammen med de praktiske hjul gør det let at flytte rundt på det.

I denne udgave får du et modulsystem med 3 spande, som hver især kan indeholde op til 70l. affald.

Låget på spandene er selvfølgelig fremstillet i rustfrit stål og er udstyret med kraftige hængsler, som let holder låget åbent og gør det nemt at tage affaldsposerne ud af den enkelte spand. Hver spand har en poseholder i stål, som holder affaldssækken godt og sikkert på plads. Låget på modulspandene er til at låse med den medfølgende nøgle.   

Der medfølger desuden affaldssorteringsklistermærker, så du kan angive og tydeliggøre hvilken type affald som den enkelte spand i modulet er tiltænkt, hvilket gør det enkelt at affaldssortere korrekt. Sorteringsklistermærkerne er med dansk tekst og angiver følgende sorteringsmuligheder: ”Papir”, ”Bioaffald”, ”Metal & Plastik” og ”Restaffald”.

Modulspandene passer ind i virksomheder, storkontorer, kantiner, institutioner mm. hvor der er krav til og behov for at sortere affaldet.

  • Antal spande: 3
  • Kapacitet: 3 x 70l.
  • 4 sorteringsklistermærker medfølger
  • Materiale base: 1mm galvaniseret pulverlakeret stål
  • Materiale toplåg: 3mm rustfrit pulverlakeret stål
  • Mål på samlet system (HxBxD): 72 x 99 x 33 cm
  • Vægt på samlet station:33 kg