Hos Sliplet finder du et stort udvalg af varmelegemer til vaskemaskiner.

Vi fører varmelegemer til de fleste mærker og modeller og hjælper dig gerne med at finde varmelegemet til din vaskemaskine

Har vi ikke det varmelegeme som du skal bruge kan vi normalt have den på lager indenfor 2-3 hverdage.

Ønsker du hjælp så kontakt os på mail eller telefon 32 11 12 24

Vælg dit fabrikat herunder

Virker varmelegemet i din vaskemaskine ikke?

Et defekt varmelegeme kan få strømmen til at gå i huset mens maskinen er i gang, eller også lugter dit tøj beskidt, selvom det lige kommer ud af vaskemaskinen. Når et defekt varmelegeme ikke kan varme vandet op, og så bliver tøjet ganske enkelt ikke rent.

En udskiftning af vaskemaskines varmelegeme kan man som regel selv klare. Det er normalt let at udskifte varmelegemet. Du tilgår oftes vaskemaskinen bagfra, fjerner bagpladen og skifter varmelegemet.

Ved selv at skifte varmelegemet kan du spare rigtig mange penge. Du undgår at skulle have en installatør ud eller at skulle købe en helt ny vaskemaskine.

Selv de dyreste og bedste vaskmaskiner kan risikere at skulle have skiftet varmelegeme i løbet af deres levetid. En vaskemaskines varmelegeme er den del, der hurtigst bliver slidt eller kalket til. I Danmark har vi meget kalk i vandet og det er hårdt for varmelegemet. Kalken sætter sig omkring varmelegemet, så det ikke kan afgive varmen ordentlig og bevirker, at varmelegemet bliver overophedet og står af. Hvilket også er grunden til at det anbefales at man regelmæssigt afkalker sin vaskemaskine.

Vaskemaskine varmelegemer er heldigvis blandt de billige reservedele og derfor anbefaler vi dig også at forsøge med en udskiftning af varmelegemet i stedet for at kassere vaskemaskinen. Selv en ældre vaskemaskine kan have mange år tilbage, ved blot at udskifte varmelegemet.

Så skån både miljøet og din pengepung og skift varmelegeme, når det er defekt.