Mangler du overvågning til hjemmet, butikken, kontoret eller virksomheden, så finder du et stort udvalg online hos Sliplet.

Du øger nemt den præventive effekt med nogle af vores mange alarm og overvågningsklistermærker.

Få mere ud af Nedis smart-dørklokke med kamera med denne trådløse USB dørklokke.

På den måde ved du altid, om der er nogen ved døren, selvom du ikke har din smartphone inden for rækkevidde, eller hvis den er slukket.

99,95
( 79,96 )
Faste priser på levering

Som et vigtigt element i ethvert intelligent hjemmesystem har dette Nedis® Smart Home-IP-kamera panorerings- og vippefunktioner, så det kan dække hele rummet.
Det trådløst styrede overvågningskamera kan tilsluttes direkte via dit Wi-Fi-netværk – der kræves ingen ekstra hub – og udløses af bevægelse og lyd i rummet.

Fuldt understøttet af alle andre produkter i Nedis® SmartLife-serien.

398,95
( 319,16 )
Faste priser på levering

Som et vigtigt element i ethvert intelligent hjemmesystem opretter dette Smart Home IP-kamera direkte forbindelse til dit Wi-Fi-hjemmenetværk – der kræves ingen ekstra hub – og kan udløses af bevægelse og lyd i rummet. Den ekstra klimasensor i denne enhed kan også bruges til at overvåge den omgivende temperatur og luftfugtigheden i rummet.

Fuldt understøttet af alle andre produkter i Nedis® SmartLife-serien.

1 styk tilbage på lager!

499,95
( 399,96 )
Faste priser på levering

Hjemmeautomation er nu blevet nemmere. Dette brugervenlige, intelligente IP-udendørskamera kan nemt tilsluttes dit eksisterende Wi-Fi-netværk for at overvåge udendørsområderne omkring huset og registrere eventuel lyd eller bevægelse.

Så længe lager haves!

699,00
( 559,20 )
Faste priser på levering