Her finder du vores udvalg i kategorien belysning. På denne side har vi samlet vores sortiment af belysning og tilbehør til dette. Vores udvalg af belysning og belysnings tilbehør er meget varieret, så du kan blandt andet gøre et fornuftigt køb på f.eks. LED pærer, LED belysning, elektriske lys, cykellygter, Smart pærer og meget meget mere.
 
Ønsker du en ny pære til din emhætte eller din ovn, så finder du det under tilbehør & reservedele.
 
Vælg den ønskede kategori herunder

Hvidt LED bloklys med bevægelig "flamme" og voks overflade.

Med timer: 6 timer tændt og 18 timer slukket.

Måler Ø100 x H:125 mm.

59,95
( 47,96 )
Faste priser på levering

Flot sort pendel fra SEVEN.

Bruger 3 x elsparepærer (E27) på max 15W.

Lyskilder medfølger.

Kampagnevare - 1 styk tilbage på lager!

149,95
( 119,96 )
699,00
Du sparer: 549,05
Faste priser på levering

Flot bordlampe i industri look. Lampen er i metal med træben.

Højde 64 cm. 

Så længe lager haves - 1 styk tilbage!

399,95
( 319,96 )
Faste priser på levering
Elpærer
 
Til daglig tænker vi ikke meget over elpærer, i hvert fald ikke før den ikke længere lyser. Vi ved hvor vigtige pærer er for enhver husstand, arbejdsplads og i det offentlige rum. Derfor går vi meget op i at tilbyde et stort, og varieret udvalg af pærer til fornuftige priser, som vil tilfredsstille enhver smag og behov hos vores kunder. Hos Sliplet kan du helt sikkert finde lige den pære, som du står og mangler. Hvad enten det er halogen, LED eller en smart pærer.
 
LED elektriske lys - LED stearinlys
 
Her på siden finder du vores store udvalg i elektriske lys, som kan bruges igen og igen uden at udskille skadelige stoffer. De elektriske lys bruger LED til at skabe et stearinlys-lignende alternativ til de normale levende lys.  
 
Nu behøver du ikke længere være bange for at glemme at slukke de levende lys, eller at være begrænset af hvor lysene kan stå.  LED stearinlys kan placeres næsten hvor som helst, de soder ikke og udgør ikke en brandfare, ligesom de også er gode når der er børn eller husdyr i hjemmet. 
 
Lysene fås i utallige former, farver og størrelser, og nogle har en bevægelig del, som får lyset til at flakke som et helt almindeligt levende lys.
 
LED smart pære
 
Er du på jagt efter en LED Smart pære, så behøver du ikke at lede længere. Hos Sliplet finder du et stort udvalg af smart pærer i mange former og farver.
 
Det smarte ved disse pærer er at du kan tage kontrollen over dine lyskilder, da den opretter direkte forbindelse til dit trådløse netværk. Herefter kan du styre dem via APP´en. Du kan tænde og slukke, skifte lysstyrke, programmere den til at tænde eller slukke på forskellige tidspunkter. På den måde kan du f.eks. automatisk tænde for lyset ved hoveddøren når det bliver mørkt og slukke ved sengetid, så det ikke brænder hele natten, hvis det ikke er nødvendigt.
 
Gå på opdagelse blandt vores mange forskellige kategorier. Du finder helt sikker noget du mangler.