I denne kategori tilbyder vi bredt udvalg af det du skal bruge til sikre dit hjem, herunder mini alarmer, videoovervågning, panikalarmer, udendørsspot og meget mere.

En investering i et overvågningskamera giver dig sikkerhed derhjemme og viser hvem som er uden for dit hjem. Et sikkerhedskamera kan sende alarmer med optagelser direkte til din mobiltelefon og kan placeres både udenfor og indenfor.

Mangler du lys udenfor er en udendørsspot lige det du skal bruge, den både lyser op i mørket og virker præventivt på eventuelle indbrudstyve. En udendørsspot med bevægelsessensor bruges ikke så meget strøm, men kan virke afskrækkende på tyven.

Vi fører ligeledes Danmark nok største udvalg af attrap kameraer, som er en billig og nem måde at give eventuelle indbrudstyve indtryk af at ejendommen er overvåget.

Denne nøgleboks er en nem og pålidelig måde at give andre adgang til din ejendom.

Nøglen opbevares i boksen, så forskellige personer kan bruge porten eller døren uden behov for ekstra nøgler eller nøgler under dørmåtten - perfekt til selv at tjekke ind

179,95
( 143,96 )
Faste priser på levering

Gør dit hjem mere sikkert med alarmer og overvågning.

Antallet af indbrud i Danmark er dalende, men vi har stadig alt for mange indbrud og alt for få har forsvarligt sikret deres bolig. Indbrud er en af de største kriminalitetstyper i Danmark. Hver 10. anmeldelse om kriminalitet drejer sig om indbrud og vi har hvert år ca. 35.000 indbrud.

I 2014 foretog Det Kriminalpræventive Råd, en undersøgelse blandt 20 indbrudstyve. Den  undersøgelse viser, at tyven primært kigger efter tre ting, når han udvælger en bolig, han vil bryde ind i:

  • Tegn på liv
  • Tegn på værdi
  • Boligens tilgængelighed.

Tyven går altså efter boliger, hvor der er noget af værdi og hvor der ikke er tegn på liv, men tyven kan afholdes fra at begå indbrud, hvis der er tegn på liv, hvis det vanskeligt at komme ind i boligen eller hvis der er tegn på overvågning eller alarm.

Du kan hos Sliplet købe både alarm og overvågning, ligesom vi også kan hjælpe dig med at have tegn på liv selv når du ikke er hjemme, det kan vi med bl.a en TV simulator eller med nogle LED smart pærer.