Her finder du vores udvalg af espressomaskiner.

Fra kaffebønner til en kop kaffe, oplev al aromaen fra friskbrygget kaffe om du ønsker en fuldautomatisk eller en semiautomatisk espressomaskine.

Livet er ganske enkelt for kort til dårlig kaffe.

Delonghi ESAM 04.110.B espressomaskine

Kompakt espressomaskine, tryk på knappen, og drej på hjulet for at give din yndlingskaffe lige præcis den smag, du gerne vil have.
Udstyret med manuelt cappuccinoværktøj, ideelt til når du skal lave fyldigt skum til din cappuccino, samt kopholder og vandfilter.

Så længe lager haves!

2.699,00
( 2.159,20 )
Faste priser på levering

Nyd den ultimative kaffeoplevelse hjemme hos dig selv med De'Longhi Magnifica Evo. Bryg den perfekte espresso af friskmalede bønner, en af de fem opskrifter, der er tilgængelige med et enkelt tryk. Har et intuitivt softtouch-display med farveikoner til hver opskrift. Den stilfulde finish i sølv og sort er den perfekte tilføjelse til ethvert moderne køkken.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 1-2 hverdage!

3.299,00
( 2.639,20 )
Faste priser på levering

Kompakt kaffemaskine med De’Longhis patenterede automatiske cappuccino-system: din perfekte cappuccino ved blot et tryk på en knap. Udstyret med to-linjers display med mulighed for at tilpasse din kaffe, som du ønsker, samt kopholder og vandfilter.

Så længe lager haves - 1 styk tilbage!

3.899,00
( 3.119,20 )
Faste priser på levering