Sous vide madlavning.

Tilberedning ved lav temperatur er en overraskende madlavningsteknik, der giver dig mulighed for at kombinere en række helt unikke fordele: let, sund mad, fuld smag, naturlige farver, optimal konsistens og lang konservering af færdige fødevarer!

Kompakt vakuumforsegler med 0,6 bar tryk, kompatibel med universalposer.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 3-5 hverdage!

349,00
( 279,20 )
Faste priser på levering

120W vakuumforsegler med 0,75 bar vakuumtryk. Inkluderer skærer og 5 styk 20x30 cm poser.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 3-5 hverdage!

589,95
( 471,96 )
Faste priser på levering

Sous Vide SVC100 cirkulator, er meget stabil i sin holde-temperatur indenfor 0,1 grader i 15 liter beholder.
Er super nem at indstille og tage i brug.

899,00
( 719,20 )
Faste priser på levering