Her på siden finder du de fabrikater som vi har bestikkurve til.

Bestikkurven i opvaskemaskinen får tit lidt hård medfart, når opvaskemaskinen skal fyldes og bestikket bliver "droppet" ned i kurven.

Det sker derfor ofte at der går hul i bunden af bestikkurven. Er man samtidig så uheldig at noget af bestikket stikker ud i bunden, så spulearmen ikke kan dreje rundt, ja så er resultatet som regel at servicet ikke bliver ordentligt rent.

Har bestikkurven det ikke længere så godt, så er det tid til en ny og den finder du helt sikkert hos Sliplet.

Skulle du være i tvivl om hvilken bestikkurv du skal bruge, eller er den endnu ikke kommet på, så sidder vi parate til at hjælpe dig med at finde den rigtige.

Du kan kontakte os på telefon 32 11 12 24 eller på mail sliplet@sliplet.dk

 

Vælg dit fabrikat herunder

 

 

Vi har bestikkurve til alle de kendte mærker såsom AEG, Electrolux, Bosch, Gorenje, Gram, Miele, Siemens og mange mange flere.

Nogen gange så ændre fabrikanterne design på kurvene, men sikre sig selvfølgelig at de stadig passer i den modeller som de skal erstatte. Når det sker, kan det være at du kommer i tvivl om det er den rigtige kurv du har fundet. Vi oplyser mange af de modelnumre som bestikkurvene passer til, men der kan selvfølgelig sagtens være smuttet en.

Er du i tvivl, så send os et foto af mærkepladen, så finder vi den der passer og sender dig et link til den. Nemmere kan det ikke blive!