Her finder du vores udvalg af trådkurve til opvaskemaskiner.

Vi har trådkurve til mærker som AEG, Blomberg, Bosch, Electrolux, Ikea, Siemens mfl. 

Er du i tvivl om hvilken trådkurv du skal bruge, eller er den endnu ikke kommet på, så kontakt os med din opvaskemaskines fabrikat og modelnummer.

Trådkurv

Vælg dit fabrikat herunder.

Bauknecht kurvestop - front. Se kompatibilitet.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 2-3 hverdage!

49,95
( 39,96 )
Faste priser på levering

Hvorfor reparere?

At reparere din opvaskemaskine i stedet for med det samme at udskifte den kan give en lang række fordele, både økonomisk og miljømæssigt. Først og fremmest er det ofte billigere at reparere din opvaskemaskine end at købe en helt ny. Ved at investere i f.eks en ny trådkurv kan du forlænge dit apparats levetid og spare dig penge.

Desuden er reparation af din opvaskemaskine det bæredygtige valg. Om det er en ny trådkurv eller et nyt varmelegeme vil valg af reparation reducerer mængden af ​​elektronisk affald, der ender på lossepladser, hvilket bidrager til et bedre miljø. Elektronisk affald udgør alvorlige miljøfarer på grund af de giftige materialer, det indeholder. Ved at vælge reparation frem for udskiftning har du en positiv indflydelse ved at reducere dit CO2-fodaftryk.

Derudover bevarer reparation af din opvaskemaskine kendskabet og bekvemmeligheden af ​​dit nuværende apparat. Du er allerede vant til dens funktioner og betjening som f.eks hvor tallerkener står i din trådkurv, så reparation af den giver dig mulighed for at bevare den bekvemmelighed, du er vant til, uden behov for en indlæringskurve forbundet med et nyt apparat.

Afslutningsvis er det et praktisk, miljøbevidst og økonomisk valg at reparere din opvaskemaskine i stedet for at udskifte den. Det forlænger dit apparats levetid, reducerer elektronisk affald, sparer dig tid og bevarer kendskabet til og bekvemmeligheden af ​​din køkkenopsætning. Så næste gang din opvaskemaskine viser tegn på problemer som en rusten trådkurv, så overvej at vælge reparation frem for udskiftning.