Her finder du vores udvalg af Gram trådkurve.

Det er ikke unormalt at det kan være nødvendigt at skifte den ene eller begge trådkurve i løbet af opvaskemaskinens levetid og det er da som regel også billigere end at skifte hele opvaskemaskinen.

Når belægningen på trådkurven går i stykker, går der ikke længe før den begynder at ruste og så vil man opleve flyverust på bestikket. Flyverust på bestikket er der noget at gøre ved, men indtil kurven er udskiftet, vil det blive ved med at kræve ekstra arbejde at holde bestikket rent.

Under hver af vores Gram trådkurve, kan du se de fleste af de modeller de enkelte trådkurve passer til. Skulle du alligevel have svært ved at finde den rigtige kurv til din Gram opvaskemaskine, så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige, det eneste vi beder om er at du sender os en mail med et foto af mærkepladen. Du finder den normalt på kanten af opvaskemaskinens låge.

Send mailen til sliplet@sliplet.dk, og fortæl os hvilken af kurvene du skal have udskiftet, så sender vi en mail med et link til den rette trådkurv.

Øverste trådkurv til Gram opvaskemaskine. Tjek kompatibilitet.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 4-6 hverdage!

599,95
( 479,96 )
Faste priser på levering