Her finder du vores udvalg af sokler/stativer samt sammenbygningsrammer til at stille din tørretumbler på.

En sokkel gør det nemmere at fylde og tømme maskinen, ligesom den ekstra højde forbedre ergonomien. Nogle af soklerne har en skuffe som giver ekstra plads til opbevaring af dit vasketøj, sæbe ol.

En sammenbygningsramme er med til at sikre at tørretumleren bliver stående ovenpå vaskemaskinen og kan ligesom soklerne være udstyret med ikke kun en skuffe, men også tørrestativ og hylde til at sætte tøjkurven på, når tørretumblen skal fyldes eller tømmes.

Du kan naturligvis også sætte din vaskemaskine på en sokkel.

Universal sammenbygningsramme til tørretumbler/vaskemaskine, med smart udtrækshylde.

499,00
( 399,20 )
Faste priser på levering

Sammenbygningsramme/stableramme til montering af tørretumbleren ovenpå vaskemaskinen. Smart udtræksskuffe med plads til f.eks. vaskepulver.

Så længe lager haves!

799,00
( 639,20 )
1.099,00
Du sparer: 300,00
Tilbud udløber 29/02/2024
Faste priser på levering

Nordic Quality Deluxe sammenbygningsramme/stableramme til montering af tørretumbleren ovenpå vaskemaskinen. Smart udtrækshylde til vasketøjskurven (maks 10 kg).

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 3-5 hverdage!

999,00
( 799,20 )
Faste priser på levering

Sæt din vaskemaskine 30 cm over gulvet med denne sokkel med skuffe i træ. Det gør det nemmere at fylde og tømme maskinen og giver ekstra plads til opbevaring af dit vasketøj, sæbe ol.. Leveres delvis usamlet.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 3-5 hverdage!

999,00
( 799,20 )
Faste priser på levering

Alle har vi mange opgaver der skal gøres i løbet af dagen, og at tørre tøj er en af de opgaver. En sokkel til tørretubleren gør det nemmere for dig at putte tøj i og tage tøj ud af den, da du kan hæve den til en komfortabel højde.

Du slipper dermed for at bukke dig ned for at tage tøj ind og ud, så du på sigt skåner din ryg. Vi har et udvalg af forskellige modeller, så du kan finde den helt rigtige sokkel til din tørretumbler.

Du finder hele vores udvalg her på siden. Har du spørgsmål angående en tørretumbler sokkel, eller har du brug for hjælp til at vælge den rigtige. Så er vi altid klar til at hjælpe dig, du kan kontakte os på telefon 32 11 12 24 eller på mail sliplet@sliplet.dk