Populær

Kenwood AT320A minihakker

Med minihakker AT320A fra Kenwood, kan du hurtigt og nemt hakke mindre mængder, for eksempel krydderurter, kaffebønner eller nødder. Der medfølger 3 opbevaringsglas. Se kompatibilitet.

Model/varenr.: 020-357152
399,95
( 319,96 )
Faste priser på levering

Med minihakker AT320A fra Kenwood, kan du hurtigt og nemt hakke mindre mængder, for eksempel krydderurter, kaffebønner eller nødder.

Med minihakkeren kan du blende ingredienserne til friske saucer, dressinger og dips på et øjeblik. Den er fantastisk til de hårde krydderier, der bruges til karryretter og marinader, og endda til at tilberede babymad.

Friskmalet kaffe og lækker pesto er ting, du kan lave hver dag med den kompakte hakker, men den kan også bruges til ting, som er lækre at have stående i køleskabet. Tilbered og frys hvidløg, eller lav frisk hummus og harissa, når du har brug for det. Der er ikke noget bedre end frisklavede ting.

Bare rolig, hvis du har en ældre Chef - Kenwoods minihakker passer til drivsokler med lav hastighed på alle køkkenmaskinerne Chef, Chef XL, kMix, Chef Major, Chef Sense, Chef XL Sense og Cooking Chef, der er produceret i de sidste 40 år*!

Passer til Kenwood Major & Kenwood Chef modellerne.

Der medfølger 3 opbevaringsglas.

Leveres uden brugsanvisning & i neutral emballage.

Brugsanvisning - klik her