Populær

PanzerGlass til iPhone 6, 6S Plus, Full Fit, sort

Fulll fit Panzer Glass til iPhone 6, 6S Plus. 5,5". Sort

Full fit PANZER Glass er den ultimative beskyttelse til din enhed og beskytter helt ud til kanten. Panzer Glass er ægte hærdet glas som er ni gange hårdere end almindeligt glas (9H) - det er det stærkeste materiale der er til rådighed på markedet.

Så længe lager haves!

Model/varenr.: 030-G689128
149,95
( 119,96 )
Faste priser på levering

PANZER Glass er den ultimative beskyttelse til din enhed. Panzer Glass er ægte hærdet glas som er ni gange hårdere end almindeligt glas (9H) - det er det stærkeste materiale der er til rådighed på markedet.

PANZER Glass er meget nemt at sætte på enheden, og hvis det ikke skulle lykkedes i første omgang kan du uden problemer gøre det om igen. Hvis glasset går i stykker, vil PANZER Glass bryde i små stykker der ikke er skarpe på grund af Anti Shatter konstruktionen.

Full fit udgaven beskytter helt ud til kanten!

Passer til: iPhone 6, 6S Plus. 5,5"

Egenskaber: 

PanzerGlass er lavet til at beskytte LCD’ skærmen fra skader og ridser med special produceret glas som er blevet forstærket for at øge chock absorberingen. Hele PanzerGlass overfladen er også transparent. Når det er monteret er der ingen rum mellem LCD’ skærmen og PanzerGlass, hvilket betyder at touch effekten ikke påvirkes.

  • PanzerGlass er kun 0,4 mm.
  • 100% transparent.
  • Styrken af PanzerGlass er 9 gange stærkere end regulært glas. Selv skarpe objekter som knive og nøgler vil ikke ridse PanzerGlass.
  • Oleofobisk overflade. PanzerGlass har en oleofobisk overflade som forebygger fingeraftryk og andet snavs hvilket gør glasset nemt at rense.
  • Lækker touch effekt. PanzerGlass er belagt på bagsiden med et stærkt silikone klæbemiddel som gør monteringen nem og omfavner glasset så det ikke påvirker touch skærmens sensitivitet.
  • Anti-splintre film. Hvis PanzerGlass går i stykker, sker det i uskarpe stykker, som klæber til filmen som gør det mere sikker end andre glas produkter.