Nedis digital clockradio med projektion & vækkeur

Nedis digital clockradio med AM- og FM-bånd samt vækkeur og projektion. 10 forudindstillede stationer. Snooze funktion. Dobbeltalarm.

Det 0,9" LED-display er nemt at aflæse, selv med de mest søvndrukne øjne om morgenen eller i den mørkeste nat – og med et enkelt tryk på en knap projicerer vækkeuret klokkeslættet op på loftet.

Model/varenr.: 010-CLAR009BK
238,95
( 191,16 )
Faste priser på levering

Dette digitale vækkeur og radio er perfekt til blidt at vække dig til lyden af din foretrukne radiostation.

Med 10 forudindstillede stationer på AM- og FM-bånd – og en praktisk soveknap – kan du vælge mellem nyheder, sport, klassisk, pop, dans, eller hvad du måtte have lyst til at vågne op eller falde i søvn til.

Det 0,9" LED-display er nemt at aflæse, selv med de mest søvndrukne øjne om morgenen eller i den mørkeste nat – og med et enkelt tryk på en knap projicerer vækkeuret klokkeslættet op på loftet (justerbar til 180°, så den får den perfekte vinkel).

For dem, der forsøger at tage et par minutters søvn mere de morgener, hvor det er svært at komme ud af sengen, giver snooze-knappen dig mulighed for at gøre det med ro i sindet og for dem, som følger en anden tidsplan end deres partner, kan du med dobbeltalarmen helt ignorere det første alarmsignal.

Funktioner

• 0.9” rødt LED-display – for maks. synlighed
• Projicer klokkeslættet op på loftet – ved et tryk på en knap
• Dobbeltalarm – til forskellige opvågningstider
• Sove- og snooze-funktion – til lige at tage et par ekstra minutter til at glide hen i en let søvn
• AM- og FM-bånd – med 10 forudindstillede stationer