Kenwood Cooking Chef KCC9040S

Forkæl din passion for mad. Få hjælp til din rejse i køkkenet lige fra forberedelsen til bagning eller tilberedelsen af et nyt lækkert måltid.

Cooking Chef. Lav mad med passion.

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 1-2 hverdage!

Vi kan pga. vægten på den, ikke tilbyde levering til GLS pakkeshop DK.

Vælg derfor levering til erhvervsadresse eller privatadresse!

Model/varenr.: 020-357176
6.999,00
( 5.599,20 )
11.999,00
Du sparer: 5.000,00
Faste priser på levering

Cooking Chef har 20 forudindstillede madlavningsprogrammer, der hjælper dig med at lave komplekse kager og lækre saucer ligesom den kan hjælpe dig med gryderetten til hverdag, smelte chokolade eller ælte dej.

Funktionen "Quick recipes" giver dig opskrifter, som du kan lave på 30 minutter. Alle hverdagsfavoritter f.eks. gryderetter. Programmet ændrer automatisk temperaturen og justerer på hastigheden og kraften, der bliver rørt rundt på. Det betyder, at du kan bruge din energi på at være kreativ 

Det nye intuitive display gør det let for dig at se de forskellige stadier i processen og giver dig mulighed for at ændre dine settings, mens du laver mad, så du sikrer, at du får det perfekte produkt. De brede temperaturer fra 20 - 180 grader gør, at din madlavning og bagning kan nå nye højder.

Cooking Chef kan prale af at have 1500 watt kombineret med en høj præcisionskontrol, der sikrer dig, at den kan klare alt, hvad du kommer ned i den - du får både en høj piskeeffekt, så du kan lave lækre maregns og ælte dej, og en langsommere og mere præcis omrøring til den mere følsomme madlavning.

Udover en førsteklasses maskine i rustfrit stål får du en maskine med 10 års garanti, en 10-års motorgaranti samt muligheden for at tilføje 24 forskellige stykker tilbehør heriblandt en food prosessor, en blender, en kødhakker og en pastamaskine. Cooking Chef er altså den ultimative støtte i køkkenet til den passionerede kok. 

  • 1500 Watt
  • LCD-skærm
  • Elektronisk hastighedskontrol
  • Pulsfunktion
  • Timer
  • 6,7l. skål
  • Kogekapacitet 3l.
  • Vægt: 12,88 kg.

Besparelsen er i forhold til vejledende pris!