Ariete dual airfryer

Med denne dual airfryer kan du stege enhver ret i dobbelt mængde og opnå sund og velsmagende stegning på samme tid. Takket være de 2 separate kurve på 4 L hver, kan du f.eks. tilberede op til 3,4 kg pommes frites på én gang

Bestillingsvare - kan normalt afsendes indenfor 2-3 hverdage!

Model/varenr.: 020-4300157
2.090,00
( 1.672,00 )
Faste priser på levering

Med denne dual airfryer kan du stege enhver ret i dobbelt mængde og opnå sund og velsmagende stegning på samme tid. Takket være de 2 separate kurve på 4 L hver, kan du tilberede op til 3,4 kg pommes frites på én gang! men ikke kun pommes frites, også kroketter, fisk, kød og mange andre panerede fødevarer, både frosne og friske netop panerede, takket være de 8 forudindstillede programmer.

Airfryeren laver mad takket være den høje lufttemperatur, der kan justeres fra 35 °C op til 200 °C, som cirkulerer 360 ° inde i ovnrummet med maksimal hastighed og garanterer ensartet fordeling af varmen indeni. Det er netop den varme luft, der gør, at retterne kan tilberedes jævnt og sikre dannelsen af ​​en sprød skorpe på ydersiden. Takket være den varme luft vil der ikke være behov for at tilføje en masse olie for at få et velsmagende resultat, for én simpel ske vil være nok, på den måde bringer du lettere, men stadig velsmagende mad til bordet for hele familien.

Du kan tilberede to forskellige retter på samme tid eller tilberede en ret i store mængder ved at dele den i de 2 kurve med Dual Cook-funktionen. Ved forskellige retter skal du ikke bekymre dig om timingen: Med Synchronize-funktionen kan du tilberede 2 forskellige retter og sørge for, at de er klar på samme tid.

Airfryer dual er nem at rengøre takket være de aftagelige non-stick kurve og så har den en lav miljøbelastning, fordi den ikke producerer spildolie, som er en af ​​de sværeste ting at bortskaffe i cirkulation.